dimecres, 29 de setembre de 2010

El Bloc proposa la construcció d'escoles municipals per a xiquets de 0-3 anys en el seu programa electoral

Monzó assegura que amb els diners de les beques per a les guarderies l'ajuntament podria haver construït diverses escoles municipals. Segons el Bloc, les ajudes que dóna l'ajuntament són insuficients perquè als pares els costa molts diners escolaritzar als seus fills en estos centres privats.


El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l'ajuntament, Jesús Monzó, ha anunciat que el seu partit promourà la construcció de centres escolars municipals per a atendre l'escolarització de 0 a 3 anys, si finalment la Generalitat Valenciana no es compromet a construir estos centres necessaris per als ciutadans.


El Bloc recorda que els escoletes matineres, que actualment funcionen en la localitat, ja va ser una iniciativa del seu partit i que en la pròxima legislatura engegaran les escoles municipals si tenen responsabilitat de govern.


Monzó ha acusat a l'alcaldessa de la localitat Soledad Ramón de donar “ajudetas als ciutadans” perquè estiguen eternament agraïts. Estes ajudetes no supleixen les nombroses despeses que les famílies tenen quan decideixen escolaritzar els seus fills en un centre per a xiquets de 0 a 3 anys.


El Bloc exigeix llibertat i que els pares puguen triar i poder anar a centres escolars públics. A Catarroja actualment esta elecció no és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada