dilluns, 4 d’octubre del 2010

El Bloc exigeix es complisca el conveni per a impartir tots els nivells de valencià en l'Escola Pública d'Adults

El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l'ajuntament, Jesús Monzó, ha anunciat que el seu partit ja ha advertit per activa i per passiva a l'actual equip de govern, capitanejat per l'alcaldessa Soledad Ramón, de l'incompliment per part de l'ajuntament del conveni signat amb la Conselleria d'Educació.

Segons aquest conveni, l'ajuntament amb la subvenció que rep hauria d'oferir als seus ciutadans cursos de tots els nivells de valencià, així com cursos de les llengües oficials per a immigrants. L'oferta actual obvia els cursos del nivell superior de valencià, així com cursos en la nostra llengua per a persones per a immigrants.

Monzó està esperant des de fa temps una explicació de l'alcaldessa. Segons el portaveu del BLOC, “si la resposta no és convincent, no descartem denunciar l'incompliment davant la Conselleria i mitjançant el Grup de Compromís en les Corts Valencianes”.

L'escola d'adults de Catarroja, que actualment atén a una població de 27.000 habitants, no ofereix el nivell superior de la Junta Qualificadora de Coneixements del valencià ni tampoc cursos de valencià per a immigrants com estableix el decret 220/1999, del 23 de novembre, signat per ambdues parts en el conveni. L'Ajuntament rep de la Conselleria d'educació 138.000 euros per a impartir classes dels nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) en tots els seus nivells, així com cursos per a immigrants en les dues llengües oficials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada