diumenge, 24 d’octubre del 2010

El Bloc denuncia que l'ajuntament es gaste més de 40.000 euros en un gabinet d'advocats per a defensar el PAI del Nou Mil•lenni

El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l'ajuntament, Jesús Monzó, ha demanat a l'alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que deixe de malgastar els recuros públics dels ciutadans amb projectes inviables com el PAI del Nou Mil•lenni, un projecte que està suspès pel tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana davant la falta de rigor de l'ajuntament en el seu plantejament i la falta de recursos hídrics.

Monzó ha exigit a l'alcaldessa que canvie d'una vegada per sempre la seua política urbanística i que escolte l'opinió de la majoria dels ciutadans de Catarroja que està en contra d'eixa manera d'expandir-se el nucli urbà. Els ciutadans de la nostra ciutat, afirma Monzó, volen qualitat de vida, bons col•legis, bona sanitat, infraestructures decents i no projectes fantasmes que només beneficien a uns pocs.

L'ajuntament es gastarà estos diners contractant un bufet d'advocats que defensen el Nou Mil•leni davant els tribunals fins que finalitzen els recursos de cassació davant el Tribunal Suprem. Estos diners, afirma el portaveu valencianista, ho haurien de dedicar a coses més urgents i necessàries, especialment en un moment delicat com l'actual . El gabinet suposarà per a les arques municipals una despesa de 4.720 euros durant el que resta d'any i de 35.000 euros més el 18% d'IVA l'any que ve.

1 comentari:

  1. Molt ben dit. Ja està bé de malbaratar diners públics per a defensar els interessos d'uns quants i sobre tot d'una empresa com Llanera que ja fa molt de temps que està en fallida, si volen advocats per a defensar el seu macro-projecte urbanístic i així poder forrar-se que se'ls paguen ells, ja està bé.

    ResponElimina