diumenge, 24 d’octubre del 2010

El BLOC de Catarroja obri el seu programa electoral a tots els ciutadans del municipi

El Bloc de Catarroja ha iniciat el procés per a redactar el programa electoral amb què concorreran a les pròximes eleccions municipals de maig de 2011. Des d'aquest mes i fins al mes d'abril s'ha establit un calendari de reunions amb associacions i entitats del poble, amb la finalitat de conèixer de primera mà els problemes dels ciutadans.

La coalició Bloc-Compromís per Catarroja ha donat un pas més en l'elaboració del programa i ha decidit obrir-lo a tots els ciutadans del municipi, a través de les xarxes socials. “volem saber de primera mà les necessitats de la nostra ciutat i que els internautes formulen les seues propostes”, afirma Monzó. La coalició Bloc-Compromís es compromet a estudiar-les i fins i tot a incorporar-les amb noms i cognoms, sempre que el ciutadà estiga d’acord.

El Bloc de Catarroja, afirma Monzó, està preparat per a assumir responsabilitats de govern i demostrar als ciutadans que existeixen alternatives als partits majoritaris i que es pot governar en clau valencianista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada