dilluns, 20 de setembre del 2010

L'allipebre del Bloc de Catarroja aplega més d'un centenar de persones
















Un any més el Bloc de Catarroja va aplegar els seus militants i simpatitzants en el seu allipebre, dins la 40 edició del Concurs Internacional que cada es celebra a Catarroja.

Els militants del Bloc de Catarroja encapçalats pel seu cap de llista a les eleccions de 2011, Jesús Monzó, van donar la benvinguda a tots els amics que van participar en un acte festiu que cada any compta amb més assistents, cosa que demostra la força creixent de la candidatura BLOC-COMPROMÍS PER CATARROJA.

Entre els assistents cal destacar a Enric Morera, síndic de grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes i Secretari General del Bloc. També va fer acte de presència Dimas Montiel, candidat del Bloc a les eleccions autonòmiques per la circumscripció d'Alacant, i una gran representació dels candidats a l'alcaldia de diferents pobles de l'Horta Sud, com Sento Beguer de Torrent, Ferran Baixauli de Sedaví, Reme Navarro de Benetússer, Montse Reynal d'Alcàsser o Xavier Asuncion, de Manises.

Malgrat el lamentable estat del recinte festiu, negat per les pluges i absolutament descuidat per part de l'Ajuntament, el sol va permetre que la festa fóra tot un èxit. En este sentit, cal destacar que una de les propostes de BLOC-COMPROMÍS PER CATARROJA que integrarà el seu programa electoral és l'adequació de l'entorn de l'escola de Capataços, per tal de recuperar una zona que ja és emblemàtica per als catarrogins.

1 comentari:

  1. Enhorabona a tots els simpatitzants i amics del Bloc que feren possible un gran allipebre, que any rere any reuneix més persones interesades en fer realitat un projecte amb vocació d'aportar solucions al nostre poble que es troba en una situació molt precària per culpa del desgovern de la coalició PP-UV.

    ResponElimina