dilluns, 22 de novembre del 2010

El Bloc de Catarroja demana a l'ajuntament d'Albal i Catarroja que arriben a un acord per a condicionar el Camí de les Corregudes




El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu, Jesús Monzó, ha demanat a l'alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que exercisca d'una vegada per sempre com alcaldessa de la localitat i arribe a un consens amb l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, per a solucionar els problemes que actualment tenim els veïns de la localitat en la zona que limita amb el municipi d'Albal, especialment en el conegut com camí dels corregudes.

Monzó denuncia que les discrepàncies dels dos municipis estan permetent que en l'actualitat existisca una tanca de ferro que envaeix part de la calçada i que resulta molt perillosa, tant per a conductors com per a vianants. No entenem com pot existir tanta deixadesa per part dels dos municipis, tenint en compte que en la zona existeix un col•legi públic, la Universitat la Florida, el poliesportiu municipal de Catarroja i una escola infantil municipal, aquesta dins del terme municipal d'Albal.

El Bloc exigeix la retirada de la tanca, així com un acord definitiu que permeta reurbanitzar la zona i dignificar-la, en benefici dels dos municipis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada