dilluns, 22 de novembre del 2010

El Bloc denuncia que el PP utilitza l'empresa pública per a contractar a gent afí al seu partit

El Bloc de Catarroja ha denunciat que l'Empresa Pública de Serveis de Catarroja (ESERCA) s'ha convertit des de la seua creació en una excusa perfecta per a contractar a gent afí al PP.

En el seu moment ja vam estar enganyats perquè es va contractar com gerent a l'esposa de l'actual portaveu popular. Ara, davant la baixa per maternitat d'aquesta, el PP i UV, unilateralment, i sense consultar a la resta de partits, decideixen contractar com director de les obres del Pla d'Inversió Productiva, conegut també com Pla Camps, a un exregidor del PP en la localitat.

Esta manera de fer política, anuncia el col•lectiu del Bloc, està molt lluny del concepte de democràcia que nosaltres entenem. Exigim al PP que no jugue amb els diners de tots els catarrojenses i que existisca, d'una vegada per sempre, llum i taquígrafs.

L'empresa va nàixer per a servir als ciutadans i no per a servir al Pàg. El Bloc també vol denunciar l'opacitat que existeix actualment en tot el que fa referència a l'empresa pública perquè als partits de l'oposició no se'ns dóna cap informació. És vergonyós veure com la presidenta de l'empresa, l'actual alcaldessa, Soledad Ramón, presideix el Consell d'Administració i és incapaç de donar explicacions referent a això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada