dilluns, 20 de desembre del 2010

EL BLOC CONSIDERA QUE ELS PRESSUPOSATS PARA EL 2010 SÓN ELECTORALISTES I DISCRIMINATORIS

El portaveu del Bloc, Jesús Monzó, lamenta que no existisquen ajudes per a les famílies que tenen tots els seus membres en atur, que no es fomente la formació d'ocupació, l'ús valencià, així com determinades infraestructures com els accessos a la ciutat o la creació de pàrquings subterranis o en altura.

El Bloc de Catarroja ha votat en contra dels pressupostos presentats per l'equip de govern de Catarroja per entendre que es tracta d'uns pressupostos electoralistes, poc realistes, discriminatoris i poc assenyats. Segons Monzó, “el PP ha decidit repartir diners a tot el món, sense mirar les necessitats reals dels ciutadans. Mentre es dóna diners a tots els nounats, independentment de la situació econòmica, les famílies amb tots els membres en atur no tenen cap ajuda”.

Monzó també ha criticat que l'oficina de promoció del valencià (OPV) haja desaparegut perquè el PP es nega a traure la plaça vacant existent en l'actualitat. El Bloc també ha criticat la falta d'inversió en infraestructures i que estiga paralitzat les millores en els accessos al municipi des de la Pista de Silla, entre altres inversions.

Monzó considera que són uns pressupostos que no solucionen els problemes reals dels ciutadans. Les polítiques d'almoines del PP simplement cerquen rendibilitat política però no solucionen les nombroses esquerdes que existeixen actualment en sanitat, educació i benestar social perquè els escolars de Catarroja continuen estudiant en barracots, la sanitat és nefasta i existeixen moltíssimes persones sense el servei de teleassistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada