dilluns, 20 de desembre del 2010

EL BLOC DE CATARROJA PRESENTA ESMENES A LES ORDENANCES MUNICIPALS D'AJUDES SOCIALS

El Bloc denuncia que amb les ordenances del PP existeixen discriminacions intolerables. Monzó considera que el termini de presentació d'instàncies ha estat insuficient i adverteix d'un possible caos organitzatiu.

El portaveu del Bloc en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha presentat per registre d'entrada les esmenes municipals que ha realitzat el seu grup municipal a les ordenances municipals d'ajudes socials als jubilats, pensionistes, transport universitari, xec bebé i l'escolarització de 3 a 5 anys.

Segons Monzó “es tracten d'unes ordenances electoralistes que s'han realitzat sense establir prèviament una relació de comerços que s'adhereixen al projecte i sense uns criteris selectius on es discrimine per renda. No entenem com famílies nombroses amb recursos econòmics poden tenir ajudes mentre famílies on tots els seus membres estan en atur no tenen bonificació de l'IBI. La política del PP de Catarroja ens duu a uns plantejaments contradictoris”.

El Bloc també ha assenyalat que les ordenances discriminen a les famílies que desitgen adoptar xiquets perquè estableix com límit d'edat els 6 mesos mentre que totes les famílies que tenen fills biològics rebran una ajuda municipal de 600 euros. El Bloc també recorda a Soledad Ramón que una política social consisteix a cercar solucions i no a tapar forats amb ajudes. Per a Monzó, “el que en el seu moment va criticar del govern central, ara ho està fent amb el diners de tots els ciutadans del municipi”, per la qual cosa demana un criteri definit a l’alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada