dilluns, 19 de setembre del 2011

BLOC-COMPROMÍS torna a demanar que els ajuntaments de Catarroja i Albal donen solució a la inseguretat viària del Camí de les Corregudes

Al voltant de les 15,15 hores de hui dilluns ha hagut un accident al Camí de les Corregudes, front a l'Escola Jaume el Conqueridor.

Afortunadament el conductor ha eixit sa i estalvi, però l'accident ha posat en evidència, una vegada més, el perill d'esta carretera inacaba pel conflicte entre Catarroja i Albal, de resultes de la urbanització de la zona on els dos municipis limiten, i que va ser executat per Albal sense comptar amb el consens necessari per fer una carretera conjunta entre els dos pobles.

L’accident, provocat per una de les corbes que hi ha en esta carretera de poc menys d’un quilòmetre de longitud, ha acabat amb el cotxe bolcat i xocant contra la tanca de l’escola Jaume el Conqueridor, concretament en la zona del recinte destinat a Educació Infantil, encara que no ha impactar contra l'edifici. 

Segons Jesús Monzó, portaveu de Bloc-Compromís en l’ajuntament de Catarroja, “nosaltres ho vam advertir en el ple ordinari del passat mes de juliol. I ara, després d'este accident, ho tornem a reclamar: cal una solució immediata a una carretera molt perillosa que ja es va cobrar la vida d'una persona”. Monzó entén que “cal que els dos ajuntaments es posen d'acord i que posen per davant la seguretat viària per tal d’evitar més accidents”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada