dimecres, 14 de setembre del 2011

Bloc-Compromís denuncia les greus deficiències del servei de recollida de fem a Catarroja



Jesús Monzó, portaveu del grup municipal Bloc-Compromís a l’ajuntament de Catarroja ha denunciat les greus deficiències del servei de recollida de fem al nucli urbà, sobretot pel que fa als contenidors de paper i plàstic. Monzó assegura que “segons ens conten els veïns de tot el poble la freqüència de recollida ha baixat, cosa que provoca una gran acumulació de deixalles al voltant dels contenidors”.

Esta situació és, segons Monzó “absolutament antihigiènica i, a més, afecta d’una manera molt negativa a la imatge del poble”. Els barris més afectats són els de les Barraques i Regió-Rambleta i Horteta, estos dos per ser els de major nombre de població resident. “Sembla que la famosa granera de plata que va estar concedida a Catarroja ara està amagada sota el fem sense recollir”.

Segons Monzó, “Bloc-Compromís va lamentar el passat mes de juliol l’acomiadament de nou persones de l’empresa concessionària del servei de neteja. Vam advertir que esta decisió implicaria un empitjorament de la qualitat del servei com, per desgràcia, ha ocorregut”.

Les denúncies ciutadanes sobre esta qüestió han arribat per diverses vies, i molt especialment a través del Facebook de Bloc-Compromís per Catarroja, on recentment es va obrir una secció perquè els ciutadans denunciaren qualsevol aspecte del poble per tal de fer trasllat a l’equip de govern i solucionar-lo. Malgrat el caràcter general de la iniciativa pràcticament totes les fotos enviades fins ara tenen relació amb el servei de neteja, una situació que s’ha agreujat especialment durant els mesos d’estiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada