dimecres, 20 de juliol del 2011

Bloc-Compromís per Catarroja rebutja la pujada del rebut d'aigua aprovada pel govern municipal




Bloc-Compromís per Catarroja ha mostrat la seua oposició a la pujada del rebut de l'aigua plantejada per l'equip de govern i aprovada este matí amb els únics vots del PP. El portaveu del Bloc-Compromís per Catarroja, Jesús Monzó ha argumentat que el rebut 'ha pujat un 5% en els últims dos anys, mentre que els salaris o s'han congelat o han baixat. Per tant, proposem que es congelen les tarifes per no penalitzar encara més les economies més dèbils'.

D'altra banda Monzó també ha denunciat en la sessió plenària la intenció de l'empresa concessionària del servei de neteja de despatxar 8 persones. Monzó ha demanat l'alcaldessa que assegure que el servei no es vorà afectat per estos comiats.

Monzó també s'ha queixat sobre la falta d'informació per part de l'equip de govern sobre l'enquesta de valoració del servei de neteja, de la qual no es coneix cap informació. El portaveu de Bloc-Compromís ha lamentat les declaracions del tinent d'alcalde, Miguel Martínez, que ha assegurat que l'única enquesta que val 'és la del 22M'. Per a Monzó estes declaracions denoten que l'equip del govern 'té molt poca vergonya'.

Gravació dels plens
Bloc-Compromís per Catarroja ha aconseguit, amb la llei a la mà, accedir al saló de plens i enregistrar tota la sessió. L'equip de gravació ha accedit amb la lletrada del partit, que ha esgrimit el dret constitucional a la informació dels ciutadans per gravar i difondre el que passe als plens. Bloc-Compromís per Catarroja penjarà a partir d'ara totes les sessions i un extracte de les mateixes al seu canal de Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada