diumenge, 6 de novembre del 2011

Baldoví es compromet des de Catarroja a treballar per l'Albufera des del Congrés dels Diputats




El candidat de Compromís-Q per València al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, s’ha compromés a treballar per fer compatible el desenvolupament econòmic amb la regeneració mediambiental del Parc Natural de l'Albufera. Segons Baldoví, “hem de ser capaços de compatibilitzar els interessos dels llauradors, els pescadors i els turisme, que han de ser una font de riquesa efectiva, amb el respecte cap al Parc Natural, per llegar-ho a les futures generacions”. Per al candidat de Compromís-Q, “tenir un parc natural en una conurbació urbana com la de València és un miracle que he de preservar per tots els mitjans al nostre abast”.

Baldoví ha fet estes declaracions en una visita que ha efectuat al Port de Catarroja junt a enric Morera, Síndic de Compromís en les Corts Valencianes, i Joan Ribó, portaveu de Compromís en l’Ajuntament de València, que han estat rebuts pels regidors del Bloc-Compromís a Catarroja, Jesús Monzó i Anna Martínez. Els representants de la coalició han estat acompanyats per més d’una trentena de persones que s’han sumat a l’acte.

Morera, Ribó i Baldoví han pogut conèixer els problemes que afecten el Parc, com ara la situació de la palla de l’arròs i els enderrocs il•legals que afecten a diferents zones de l’Albufera, i que Morera traslladarà a les Corts Valencianes. El candidat de Compromís-Q ha assenyalat també que la formació “estarà vigilant” per garantir que la depuradora de Pinedo continue aportant el cabdal d’aigües en les condicions que la llei exigeix”.

Una altra de les qüestions tractades en la visita, que es va completar amb un passeig en barca amb el col•lectiu local de Catarroja, va ser el referent a la degradació de zones incloses en el Parc Natual com l’annexa a l’Escola de Capatassos, per a la qual Compromís proposa un pla de regeneració integral per eliminar les restes d’instal•lacions industrials i recuperar l’espai que quede alliberat per al poble. Esta proposta estava inclosa en el programa electoral del Bloc-Compromís de les últimes eleccions municipals, i Baldoví s’ha compromés a donar suport a la idea des del Congrés dels Diputats.

El pròxim divendres Joan Baldoví tornarà a Catarroja per visitar el Mercat Municipal i donar el seu suport al comerç local. Per la nit Pere Fuset, candidat al Senat i Fran Ferri, diputat en les Corts Valencianes, participaran en un sopar amb els militants i simpatitzants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada