dissabte, 5 de novembre del 2011

El govern de Catarroja es gasta 30.000 euros en advocats per al Nou Mil·lenni



Bloc-Compromís ha denunciat que en la Junta de Govern Local del passat 13 d’octubre, i que han estat facilitades a l’oposició esta mateixa setmana, s’ha acordat la contractació de la defensa jurídica contra quatre recursos de particulars contra el Nou Mil·lenni per un total de 30.000 euros.

Davant esta situació, Compromís anuncia la seua intenció de demanar a l’Ajuntament de Catarroja la informació sobre el cost total que ha suposat per a les arques municipals la defensa jurídica del Nou Mil·lenni.

Segons el portaveu de la formació en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, “ no están les coses com per gastar diners en coses tan qüestionables com el Nou Mil·lenni, que pel que es veu no sols pot suposar la destrucció de milers de metres de cultius, sinó també un augment injustificat de la despesa del poble”. Per a Monzó tot això suposa “una ruïna total per a Catarroja”.

Per a Monzó “hi ha moltíssimes prioritats per a utilitzar els diners que no en advocats per al macroprojecte urbanístic Nou Mil·lenni, com ara el pagament puntual als comerços adherits al Pla Solidaritat que, a més, va a ser cancel·lat pel govern municipal”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada