dimarts, 11 d’octubre del 2011

Bloc-Compromís denuncia que la tramitació d'un gual costa a l'ajuntament 846 euros




El portaveu del grup Bloc-Compromís a l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l'actual equip de govern que reforme el ROM (reglament municipal) per evitar que es reproduisquen en un futur comissions de govern on només es debata un punt de l'ordre del dia i aquest siga ajornable, com el celebrat el passat 15 de setembre en el qual es va acordar donar llicència municipal per a la instal·lació d'un gual i que va suposar una despesa per a l’ajuntament de 846 euros.

Monzó considera que en celebrar-se la comissió, els regidors del PP cobren indemnitzacions i això suposa una despesa innecessària, sobretot tenint en compte la situació per la qual estan passant les arques municipals.

Monzó considera que des del govern s'ha de donar exemple d'austeritat, celebrant-se aquestes comissions donem un pèssim exemple i nosaltres no estem disposats a això. El portaveu del Bloc-Compromís també és partidari d'evitar plens extraordinaris, sempre que els punts es puguen incloure en els plens ordinaris que per llei, en el cas d'un municipi com Catarroja, s'han de celebrar tots els mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada