dilluns, 24 d’octubre del 2011

Bloc-Compromís exigeix que el govern municipal explique què ha passat amb la piscina




El portaveu del Bloc-Compromís en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que la proposta ha de passar pel ple i votar-se perquè de no ser així s'està vulnerant el Reglament d'organització de les entitats locals (ROF), en els seus articles 104 i 105, en el qual s'estipula que els regidors tenen el dret a requerir la presència o la informació dels membres corporatius que ostenten delegacions, com és el cas de la regidora d'esports, Mª José Sanleón.

Monzó reitera que les peticions han de ser sotmeses al ple i han de pronunciar-se tots els grups polítics mitjançant votació. Davant la falta de resposta del PP el Bloc-Compromís ha fet l'advertiment pertinent a la secretària municipal i aquesta finalment ho ha inclòs en l'ordre del dia del pròxim ple ordinari que se celebrarà el dijous 27 d'octubre.

Els regidors del Bloc-Compromís de Catarroja asseguren que ja s'ha celebrat un ple ordinari, així com diverses comissions informatives i que el PP de Catarroja no s'ha dignat ni a contestar la petició de compareixença de la regidora d'esports, Mª José Sanleón, realitzada per escrit el passat 1 d'octubre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada