dimecres, 12 d’octubre del 2011

Bloc-Compromís exigeix la compareixença de la regidora d'esports pel tancament de la piscina coberta


El portaveu del Bloc-Compromís en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat la compareixença de la regidora d'esports, Mª José Sanleón, perquè explique amb tot tipus de detalls el motiu pel qual ha hagut de ser tancada la piscina coberta del municipi. Des del Bloc-Compromís “lamenten que aquesta petició no haja estat presa en consideració i que una vegada més s'oculte informació als ciutadans de Catarroja”.

Monzó també ha demanat a l'alcaldessa de la localitat que explique quines gestions ha realitzat l'equip de govern per a donar solució als problemes d'infraestructures en els quals ara es troben els clubs de natació i els usuaris en general de la piscina. Monzó afirma que “lamentem que no s'haja informat correctament als usuaris i que els clubs s'hagen hagut de cercar la vida en altres localitats properes com ara Silla”.

Monzó exigeix explicacions pel tancament de la piscina, així com els informes tècnics municipals que avalen que s'ha dut a terme un correcte manteniment per part de la *UTE que gestiona les instal·lacions esportives municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada