divendres, 14 d’octubre del 2011

Bloc-Compromís proposa la modificació del reglament municipal per evitar balafiaments




El portaveu del Bloc-Compromís en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha proposat a l'actual equip de govern una reunió dels portaveus per a incloure modificacions en el reglament d'organització municipal (ROM). Les modificacions, afirma el portaveu de Compromís, “van encaminades a evitar que la realització de juntes de govern Local amb un punt de l'ordre del dia, com la celebrada el passat 15 de setembre, costen a l'erari públic 846 euros”. 

Monzó considera que en la situació econòmica actual “aquestes situacions són incomprensibles, l'ajuntament no pot pagar indemnitzacions valorades en més de 800 euros simplement per a tramitar un gual municipal, tenint en compte que totes les setmanes es realitzen Junta de Govern Local on assisteixen 7 regidors del PP i l'alcaldessa de la localitat, que la presideix”.

Així mateix el portaveu del Bloc-Compromís s'ha mostrat contrari a la celebració de plens extraordinaris que no estiguen motivats perquè aquesta celebració també suposaria una despesa extraordinària per a les arques municipals.

Monzó també ha plantejat que es regule la compareixença dels regidors de l'equip de govern, entenem que quan hi ha una petició d'informació, el regidor responsable ha de comparèixer i donar la cara. Monzó està esperant diverses setmanes que li confirmen si la regidora d'esports, Mª José Sanleón, va a comparèixer davant la petició realitzada pel seu grup fa diverses setmanes amb motiu de la clausura de la piscina coberta.

Compromís també ha sol·licitat la inclusió de les preguntes dels ciutadans en les actes dels plens ordinaris, fins a ara només s'inclouen les preguntes realitzades pels regidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada