dimarts, 20 de juliol del 2010

El Bloc acusa al PP de Catarroja de fer una política basada en la demagògia i el populisme

El Bloc considera que donar 600 euros a totes les famílies que tinguen un bebé és una mesura de cara a la galeria i que no és viable, donada la situació econòmica en la qual es troba l’ajuntament.

El portaveu del Bloc en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha acusat a l’actual equip de govern de fer una política basada en la demagògia i l’oportunisme sense pensar amb trellat en les arques municipals.

Segons Monzó, no és de rebut que els partits de l’oposició ens assabentem del que fa l’equip de govern a través dels mitjans de comunicació. Açò és un clar exemple del mal moment pel qual està passant la democràcia en el nostre municipi perquè les comissions informatives no serveixen absolutament per res.

Segons Monzó, “el PP-UV fan i desfan com volen, en qüestió d’una setmana ens hem assabentat per la premsa de la dimissió del regidor d’urbanisme i d’aquesta mesura econòmica. Per al Bloc, amb aquesta mesura el PP pretén desviar l’atenció dels ciutadans i vendre fum, un fum que ens va resultar molt car a tots els catarrogins”.

Des del Bloc vam considerar que existeixen moltes maneres de fomentar el comerç local i ajudar a les famílies més necessitades, sense balafiar diners de les arques municipals, entre altres coses caldria condicionar l’enllumenat de les artèries comercials, com han exigit en reiterades ocasions l’associació de comerciants de Catarroja. El PP de Catarroja fa exactament el mateix que va criticar en el seu moment del govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Quan no existeixen idees clares, es tendeix a la demagògia més absurda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada