dimarts, 20 de juliol del 2010

Els partits de l'oposició de Catarroja demanen la convocatòria d'un ple extraordinari per a exigir la compareixença del regidor d'esports






PSOE, BLOC i EU demana la compareixença del regidor d'esports de Catarroja perquè explique el succeït amb la piscina municipal.

En l'escrit presentat, els partits de l'oposició exigeixen la creació d'una comissió d'investigació que permeta esclarir els fets per a depurar responsabilitats. Els portaveus dels tres partits de l'oposició (PSOE, BLOC i EU) de Catarroja, Wilson Ferrús, Jesús Monzó i Rosa Pérez, han exigit la convocatòria d'un ple extraordinari per a demanar la compareixença de l'actual regidor d'esports, David Nacher, perquè explique públicament perquè els catarrojenses no disposen aquest estiu de piscina municipal.
Els partits han denunciat l'hermetisme que segons ells embolica el tancament de la piscina del poliesportiu. El PP va anunciar que havia rebut un informe de l'empresa privada que gestiona els serveis esportius municipals però aquesta còpia se'ls ha negat als partits de l'oposició “atès que es tracta d'un expedient inconcluso i laboriós, quan estiga arreplegada tota la informació li serà remès”. Aquesta resposta, segons els portaveus, deixa clar que el PP amaga alguna cosa perquè no actua amb la transparència requerida.
Tradicionalment en el mes de juny la piscina del poliesportiu s'obria per al públic així quan arribava la fi del curs escolar es podia oferir una opció d'oci als veïns de Catarroja. Enguany, just quan al govern del PP-UV se li ocorre privatitzar la gestió d'aquesta instal·lació municipal, els veïns es troben amb la porta tancada i la piscina sense aigua. Unes fuites d'aigua, segons expliquen des del govern municipal, impedeixen el normal desenvolupament de les activitats previstes, però que açò ocórrega just quan es va a reobrir una instal·lació que duu tancada des de la fi de l'estiu passat no és altra cosa que altra mostra de la falta de previsió i la desídia d'aquest govern que patim els ciutadans de Catarroja.
“Si no s'haguera donat l'ordre de buidar la piscina en el mes de setembre i existira un responsable de manteniment s'hagueren adonat que havia una fugida d'aigua i ara a estaria arreglat i a punt” perquè, a més, “la zona denominada platja pel que sembla pateix enfonsament que podria ser a causa de les mateixes filtracions d'aigua o el dipòsit de maquinària pesada damunt durant tot un cap de setmana”. “Segons el PP a Catarroja anàvem a tenir tres piscines i, de moment, no tenim ni una en condicions”, “ha estat negligència o falta de previsió?”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada