dimarts, 27 de juliol del 2010

El Bloc demana al PP que explique qui pagarà els costos del projecte del cancel·lat pàrquing del Mercat

El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l'ajuntament, Jesús Monzó, ha demanat a l'actual equip de govern que explique als ciutadans el cost de l'elaboració del projecte del pàrquing de la Plaça del Mercat i qui el pagarà.

Segons Monzó, no podem entendre com es demanen informes sobre l'estat de les torretes del mercat després d'haver elaborat el projecte i d'haver-se presentat a la Consellería perquè s'incloguera en el Pla d'Inversió Productiva del govern valencià (PIP) Els informes dels tècnics municipals es van emetre entre els mesos de gener i febrer quan l'obra estava prevista que s'iniciara en el mes de març.

Estos informes no diuen que el pàrquing no es puga fer sinó que les torres necessiten d'una urgent reforma “A causa de la situació de deteriorament físic de l'immoble i donat el risc real que existeix del seu col·lapse, amb el consegüent perill per a qualsevol persona que es trobe en el seu interior, procedeix el desallotjament dels seus ocupants i la demolició o rehabilitació del mateix".

Davant d'estos informes, el Bloc no s'explica perquè el govern municipal no es posa som-hi i decideix rehabilitar les torretes. El Bloc considera que les incongruències del PP de Catarroja són cada dia majors i els perjudicats som tots els ciutadans.

1 comentari:

  1. Enhorabona pel nou blog del Bloc de Catarroja!

    Tan sols falta un link al Facebook i seria casi perfecte!

    ResponElimina