dimarts, 20 de juliol del 2010

El Bloc exigeix al PP que aclarisca per què no es reparen els desperfectes, tot i estar assegurats

El Bloc de Catarroja a través del seu portaveu en l’ajuntament, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, que explique públicament perquè existeix mobiliari urbà que no es repara o substitueix a pesar que existeixen informes policials que s’han trencat com a conseqüència d’accidents de tràfic o temporals de vent. Davant aquestes situacions l’ajuntament ha de cobrar de les asseguradores, per tant no hi ha excusa que valga per part de l’equip de govern.

El regidor del Bloc exigeix saber si realment es cobra de l’asseguradora o si existeix deixadesa per part de l’actual equip de govern municipal. Si es cobra, no entenem perquè no se substitueixen als pocs dies. En el casos de diversos fanals situats en la Ronda Nord, en l’avinguda Vicent Andrés Estellés i en diversos carrers del polígon industrial, la deixadesa ha fet possible que aquests desperfectes es mantinguen mesos i mesos.

Pel que fa a una de les pèrgoles de la Plaça Major, la contestació del regidor d’urbanisme en una comissió informativa va ser ben clara: de moment no es canviarà, es quedarà com està. Tot açò sense tenir en compte que aquesta pèrgola no només té un ús decoratiu sinó també funcional ja que evita que entre l’aigua en el pàrquing per les escales els dies de pluja.

Segons Monzó, estem davant un dilema que haurien d’aclarir. O cobren els diners i l’hi gasten en altres coses o simplement la dolenta gestió fa que no s’haja reclamat a l’asseguradora aquests desperfectes. Els ciutadans de Catarroja tenim dret a saber que es fa amb els nostres diners i des d’ajuntament explicar-lo amb llum i taquígrafs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada