dimecres, 16 de març del 2011

BLOC-COMPROMÍS PER CATARROJA MANIFESTA LA SEUA SATISFACCIÓ PER LA DECISIÓ DEL TS DE REBUTJAR ELS RECURSOS CONTRA LA SUSPENSIÓ DEL NOU MIL•LENNI

Monzó exigeix a l'alcaldessa de Catarroja que pague ella de la seua butxaca els costos del recurs de cassació, que ascendeix a la quantitat de 3.000 euros.

Els ciutadans de Catarroja, afirma el portaveu del Bloc, Jesús Monzó, no tenen perquè pagar els capritxos del govern popular i els seus interessos particulars.


El portaveu del Bloc en l'ajuntament de Catarroja i candidat pel Bloc-compromís per Catarroja en les pròximes eleccions municipals, Jesús Monzó, ha qualificat d'extraordinària notícia el fet que el Tribunal Suprem (TS) haja decidit rebutjar els recursos de cassació presentat pel consell Valencià i l'equip de govern municipal (PP-UV) contra la suspensió cautelar del PAI Nou Mil•lenni.

Una vegada més, segons afirma Monzó, la justícia ha tornat a donar la raó al sentit comú i ha dit que no a la barbàrie urbanística del Nou Mil•lenni. Soledad Ramón i el PP sembla que no volen assabentar-se i lluny de renunciar a un projecte com aquest, l'única cosa que estan fent és gastar-se els diners de tots amb recursos i recursos. Des del Bloc vam suggerir a solitud ramón que pague ella de la seua butxaca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada