dimecres, 16 de març del 2011

BLOC-COMPROMÍS PER CATARROJA PROPOSA POLÍTIQUES DE LA DONA CONTÍNUES I EFECTIVES

El portaveu del Bloc i candidat a’l alcaldia pel Bloc-Compromís per Catarroja, Jesús Monzó, ha exigit a l’alcaldessa, Soledad Ramón, que com a responsable d’aquest ajuntament i com a dona, realitze d’una vegada una aposta ferma per aquest sector de la societat i faça polítiques continues i efectives. Monzó ha lamentat que la Regidoria de la Dona cada vegada tinga un pressupost inferior, i que els polítiques que realitza segueixen tan sols testimonials i és troben completament allunyades de la realitat.

Monzó ha exigit a l'alcaldessa una taverna més efectiva que vaja més enllà de la Setmana de la Dona, ja que "els necessitats dels dons del nostre poble no sols és solucionen amb actes puntuals". Bloc-Compromís per Catarroja a posta per polítiques integradors, que s'han de dur a terme dónes de la infantesa en coordinació amb els escoles del poble, així com amb l'assessorament i col•laboració de psicòlegs, formadors i Jutjats.

Segons Monzó, "entenem que sense la coordinació i col•laboració de tots els agents socials, i sense la implantació de programes continus, és impossible dur a terme polítiques efectives, sobretot en matèria de violència de gènere".
El portaveu del Bloc ha assegurat que "de nou el govern del PP oblida els ciutadanes de Catarroja, retallant els pressupostos i fent polítiques arcaiques que no tenen cap efecte en els vertaders problemes que els dons pateixen".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada