dimecres, 16 de març del 2011

ÈXIT DE LA CAMPANYA PER L'ESCOLARITZACIÓ PÚBLICA DELS XIQUETS DE 0-3 ANYS A CATARROJA




En unes setmanes la ILP ha aconseguit només a Catarroja més de 1.000 signatures. Durant el mes de febrer seguiran eixint al carrer per a arreplegar més signatures. La coalició Bloc-Compromís per Catarroja ha realitzat un balanç molt positiu de la recollida de signatures que s'està realitzant en la localitat per a exigir una escolarització pública i gratuïta dels xiquets de 0-3 anys.

Segons el regidor del Bloc en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, amb esta iniciativa, la nostra formació demostra a la ciutadania que som conscients de les seues reivindicacions i que ja estem farts d'ajudes estèrils que només cerquen la rendibilitat electoral, els ciutadans no volen bons, el que volen són solucions, en al•lusió a la política de bons que està realitzant l'alcaldessa popular, Soledad Ramón, a Catarroja.

La base d'una societat culta i amb igualtat de condicions està en l'educació, vam considerar que tots han de tenir les mateixes possibilitats, independentment dels recursos econòmics, afirma l'actual regidor i candidat de la formació a l'ajuntament en les pròximes eleccions municipals. Monzó assegura que a Catarroja seguirem lluitant perquè tots puguem gaudir d'una sanitat i una educació de primera divisió. Mentre el PP pensa en Fórmula 1 i Ferrari, nosaltres tenim un compromís amb els ciutadans de Catarroja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada