dimecres, 16 de març del 2011

EL BLOC DEMANA QUE ES BONIFIQUE ALS HOSTALERS QUE NO PODEN TRAURE TERRASSES AL CARRER

El portaveu del Bloc en l'ajuntament de Catarroja Jesús Monzó, ha advertit al PP que amb les bonificacions de les terrasses que es van a aplicar existeix una discriminació perquè no tenen en compte els locals que no poden traure taules perquè les voreres on estan situats no tenen les mesures reglamentàries.

Monzó ha exigit al govern municipal que recompense també a eixos locals, ja que del contrari s'estan fent mesures discriminatòries i injustes. El Bloc ha proposat a l'equip de govern que bonifique també als hostalers que no poden traure taules i cadires al carrer. Monzó ha proposada que si a uns se'ls bonifica les terrasses que a la resta se'ls bonifique les escombraries.

Entenem que un govern ha de governar per a tots i no fer injustícies. Monzó ha advertit que una vegada més es prenen mesures que discriminen certs barris de la localitat, en aquest cas el nucli antic, un dels barris, afirma el portaveu del Bloc, que més necessita l'impuls a la hostaleria per la seua constant degradació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada