dimecres, 16 de març del 2011

MONZÓ: EXISTEIXEN OBRES CONCLOSES SENSE INAUGURAR, A ESPERA DE L'ARRIBADA DE LES ELECCIONS

El portaveu del Bloc de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l'alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que explique perquè existeixen obres del Pla I del 2010 concloses, des de fa diversos mesos en alguns casos i, no obstant això, no s'han inaugurat encara.

Monzó destaca que el soterrament dels contenidors d'alguns carrers de la població duen mesos totalment acabats, no obstant això estan precintats, esperant que l'alcaldessa de la localitat done el vistiplau Una mesura que des del Bloc de Catarroja no s'entén en absolut.

L'alcaldessa de Catarroja busca la foto per a les eleccions i no el benestar dels ciutadans de la localitat. Mentre Soledad Ramón es decideix, els catarrogins tenen en els seus carrers els contenidors de sempre més l'espai que ocupen les noves instal•lacions. La reducció de les places d'aparcament, per tant, està sent considerable. Una irresponsabilitat per part del primer edil, tenint en compte que la falta d'espai per a aparcar és un dels principals problemes de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada