dijous, 24 de març del 2011

EL BLOC DENUNCIA QUE EXISTEIXEN PARCS QUE S'HAN REFORMAT DUES VEGADES EN POCS MESOS PER LA FALTA DE PLANIFICACIÓ MUNICIPAL

El portaveu del Bloc en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha acusat a l'actual equip de govern de descontrol i falta de sentit comú en les actuacions municipals que es estan realitzant amb els diners del Pla d’Inversió productiva, conegut com Pla Camps.

Segons Monzó, aquest pla ha refet parcs i places que encara estaven en bon estat, com el de la Plaça de l'Església Maria Mare i no s'ha previst, en cap cas, la reutilització del mobiliari urbà.

Monzó considera lamentable que Soledad Ramón, alcaldessa de la localitat, haja actuat en el mateix parc, el jardí 8 de març, dues vegades en pocs mesos, amb el Pla I i ara amb el Pla Camps. Com a conseqüència d'això, s'han fet coses que a posteriori s'han tornat a desfer. Com se sol dir “ la faena del matalafer, fer i desfer”.

El problema, en opinió de Monzó, radica en la falta de previsió i en les ganes de voler guanyar una seleccions a consta dels diners de tots. Monzó considera preocupant que els projectes no s'hagen estudiat correctament i que es actue corrents amb els diners de tots i totes. Soledad Ramón ha de saber que els diners del Pla I i del Pla d’Inversió Productiva (PIP), també ix de tots els ciutadans i ella és la màxima responsable d'una dolenta administració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada