dimecres, 16 de març del 2011

EL BLOC DE CATARROJA PROPOSA FOMENTAR EL TURISME ECOLÒGIC MITJANÇANT LA PÀGINA WEB I MILLORAR ELS ACCESSOS AL PORT

El portaveu del Bloc en l'ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha anunciat que la seua partit aposta pel turisme ecològic i ha criticat que el PP de Catarroja no duga una política coherent de promoció de la ciutat.

L'actual equip de govern només sap actuar a força de talonari i manca d'idees. Segons Monzó, el PP pensa que per a fomentar el turisme i el medi ambient cal gastar-se grans quantitats de diners amb stands en grans superfícies comercials, com es va fer fa dos anys amb la campanya “Catarroja descoberta”.

Monzó ha reclamat més coherència i sentit comú al Pàg. Entre les propostes del Bloc de Catarroja està fomentar el nostre entorn natural, utilitzant la pàgina Web municipal, així com la creació de rutes pel parc natural de’l Albufera. Si volem promocionar el nostre entorn natural, no s'entén com la pàgina Web municipal no dedica ni una línia a informar sobre el patrimoni de la ciutat., açò és vergonyós quan es presumeix de ser una ciutat que aposta per les noves tecnologies.

Monzó també ha reclamat a l'alcaldessa, Soledad Ramón, que d'una vegada per sempre millore els accessos al Port, així com la senyalització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada